Ons kantoor


Het Boekhoudkantoor BVBA is sinds de oprichting in 2005 actief als erkende deskundige bij boekhouding, fiscaliteit, adviezen en optimalisaties voor zelfstandigen en vennootschappen.

Ons kantoor wordt gekenmerkt door een jonge en dynamische ingesteldheid, gecombineerd met een grondige kennis van zaken. Zo begeleiden wij zowel de startende als reeds actieve zelfstandige en volgen daarbij de actualiteit op de voet.

Onze dienstverlening is gespecialiseerd in de volledige en deskundige verwerking van uw boekhouding, maar beperkt zich daar niet toe. Wij staan tevens in voor elk fiscaal advies en begeleiden u of uw zaak in een mogelijke fiscale optimalisatie of zelfs bij een fiscale controle.

Diensten

Binnen ons kantoor begeleiden wij ons cliƫnteel op een persoonlijke manier met zorg voor deskundige afhandeling van uw dossier.

Hierbij staan wij in voor de boekhoudkundige verwerking van gegevens met nadruk op de fiscale optimalisatie ervan.

Naast die sterke focus, verzorgen wij eveneens uitgebreid startersadvies bij de opstart van uw zaak of zelfstandige activiteit.

Zowel eenmanszaken, vrije beroepen, kleine vennootschappen en middelgrote ondernemingen maken deel uit van ons cliƫnteel.